One Night’s Dance 2022

One Night’s Dance 22

Kom kijken naar het werk van een nieuwe generatie dansmakers in vijf korte voorstellingen!

Yoko Haveman, Redouan Hergelink, Simon Granit Ossoinak, Vanildo Varela en Cicely Wijnaldum zijn de uitdaging aangegaan om in zeven weken tijd een nieuw stuk te creëren. Vijf zeer verschillende makers die een achtergrond hebben in hedendaagse dans, hiphop, circus of een combinatie hiervan.

Naast hun eigen onderzoek worden ze intensief begeleid bij het creatieve maakproces en leren ze van elkaar tijdens gezamenlijke feedbacksessies op het gebied van choreografie, dramaturgie, muziek, creative producing, en communicatie. Een aantal weken zijn ze de studio’s ingedoken in om te werken aan hun eigen onderzoek en het creatieve proces dat daarbij hoort. Door grenzen op te zoeken, concepten verdere ontwikkelen, lichamen uit te dagen en vormen te laten samensmelten is er nieuw energiek en ongepolijst werk ontstaan.

Van 8 t/m 11 december en 15 t/m 18 december presenteren zij hun werk aan het publiek.

One Night’s Dance is hét jaarlijks talentontwikkelingstraject voor beginnende dansmakers, geproduceerd door Dansateliers in samenwerking met Lloyds Company en onafhankelijk dramaturg Merel Heering.

One Night's Dance 2022 meemaken?

Er zijn op dit moment geen voorstellingen gepland

Partners