Steun ons

Dansateliers speelt al meer dan 30 jaar een belangrijke rol in het ontwikkelen van nieuwe generaties danskunstenaars. U kunt een bijdrage leveren om dit mede met ons mogelijk te maken door als vrijwilliger zo nu en dan mee te komen werken of een financiële bijdrage te leveren.

Investeer mee!

Graag de organisatie ondersteunen op financiële wijze en mee-investeren in de innovatie van hedendaagse dans? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op via zakelijk@dansateliers.nl

Een eenmalige donatie doen kan ook. Stort dan uw bijdrage, onder vermelding van naam en adres, op ING NL49 INGB 0000199637 ten name van Stichting Dansateliers. Wij danken u uiteraard met een persoonlijke bericht. Dansateliers heeft de culturele ANBI status. Meer informatie over het geven aan instellingen met een culturele ANBI status vindt u hier. Meer weten over de financiële voordelen van geven aan cultuur vind je op www.daargeefjeom.nl 

Meer te weten komen over de ANBI-status van Dansateliers?

Lees verder

Ik was hier 010

Dansateliers is aangesloten bij Ik was hier. Het unieke initiatief van ruim 50 samenwerkende Rotterdamse culturele instellingen om publiek bewust te maken van de mogelijkheid om middels een nalatenschap kunst en cultuur in Rotterdam te ondersteunen en door te geven aan een volgende generatie. Op ikwashier010.nl vind je meer informatie over dit initiatief, nalaten en de aangesloten instellingen.

Dansateliers heeft als missie nieuwe generaties danskunstenaars hun eigen artistieke signatuur te laten ontwikkelen en zelf organiserend te worden om zo een zelfstandige beroepspraktijk op te bouwen. Nalatenschappen zijn hiervoor van grote waarde. Ze maken het mogelijk om deze nieuwe generatie makers meer continuïteit te bieden. Daarnaast geeft het ruimte voor bijzondere projecten of om nieuw publiek te bereiken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een nalatenschap aan Dansateliers? Neem gerust contact op, we vertellen je er graag meer over.

Contactgegevens:
Lisa Reinheimer – Directeur
lisa@dansateliers.nl
tel.nr. 010-4369937

Lees meer