movement class

Dansateliers organiseert movement classes voor iedereen. Soms voor professionals, vaak voor wie maar in beweging wil komen. Dat doen we incidenteel (dus houdt onze agenda in de gaten!) in de vorm van een jam of een workshop en wekelijks met de Monday Movementclass of maandelijks met de XL movementclass iedere eerste zondag van de maand.

In de Monday Movement (en XL) classes laten verschillende choreografen je ervaren wat dans kan zijn. Jong, oud, nog nooit een stap in een dansstudio gezet of al wat meer ervaren: iedereen is welkom en ervaring is niet nodig!

Van maandag 4 juli t/m maandag 29 augustus is de Movement Class op Summer Break. 
We zien je dan graag weer vanaf maandag 5 september!

Monday Movement Classes

Elke maandagavond kan je kennismaken met het bewegingsmateriaal en de werkwijze van onze choreografen. Aan de hand van een aantal fysieke opdrachten nemen zij je mee in een zoektocht naar je eigen vormen voor beweging. Deze les is open voor iedereen geïnteresseerd in beweging, lichaamsbewustzijn, choreografie en dans.

Geen ervaring vereist

Elke maandag
20:00-21:30 uur
Losse les: € 5,=
Online verkoop, geen deurverkoop

Koop ticket

Movement Class XL

Iedere eerste zondag van de maand organiseert Dansateliers een Movement Class XL: een drie uur durende movement class waarin een choreograaf je meeneemt in zijn/haar manier van werken. De Movement Class XL vormt een verdieping op de reguliere movement classes. Ook hier geldt: ervaring is absoluut niet vereist!

Iedere eerste zondag van de maand.
Tijd: 13.00-16.00
Locatie: Dansateliers
Prijs: 15 euro

– Reserveer je plek voor een les en koop je ticket online via dansateliers.nl.