Redouan Hergelink

One Night’s Dance 2022 – Ontmoet de maker

Redouan Hergelink is begonnen met dansen toen hij 15 jaar was. Na zijn opleiding is hij het werkveld in gegaan en heeft onder andere meegedaan aan: Ultimate Dance Battle(tv), Isabelle Beanart(tour), So You Think You Can Dance(tv &t our), Sky the musical, beauty and the beast(tour). Verder heeft hij diverse  workshops gegeven o.a. in Frankrijk, België, Italië, China, Turkije, Duitsland en Japan.

”Wat ik verwacht van deze periode en fase van OND is het willen begrijpen of dans en het creatieve proces iets voor mij is. Ik wil me met dit project graag heruitvinden.”

Zijn werk voor One Night’s Dance:

Een Stadseman

Een systeem is er om ons te helpen groeien en doelgericht te werken. In onze wereld wordt werk beloond in loon. 

Maar de noodzaak voor onze eigenheid kan soms in de weg staan van dit werkende systeem. Vaak voelen we ons meer dan alleen het werk dat we dagelijks uitvoeren en kunnen we het gevoel hebben dat onze eigenheid geen ruimte meer krijgt. 

Het systeem is daar niet voor gebouwd.

Als een mens in de stad vraag Redouan zich regelmatig af welke wegen hij moet nemen om in dit systeem te kunnen blijven overleven als een individu. In zijn werk ‘De Stadseman’ creëert hij door middel van beweging een weerspiegeling van zijn persoonlijke ervaring met dit systeem.

Van 8 tot 11 december en van 15 tot 18 december presenteert hij dit werk aan het publiek in onze theaterstudio. 

Koop nu je ticket!