Vacature: Dansateliers zoekt een nieuwe directeur

Dansateliers zoekt een nieuwe directeur  x/v/m


Klik hier voor de complete omschrijving: Dansateliers – Vacature Directeur
Klik hier het cultuurplan 2021-2024: DA Cultuurplan 2021 – 2024 Rotterdam – DEF 

Wie zoeken we?
Je kent het dans (podiumkunsten) veld goed. Je bent enthousiasmerend en daadkrachtig en brengt je eigen perspectief en blik op dans in de wereld van vandaag mee. Je bent een gedreven professional die – samen met het team – de lijnen uitzet: inhoudelijk en agenderend, maar ook anticiperend en daarmee toekomstgericht. Je hebt aantoonbare leidinggevende kwaliteiten en gedijt goed in een dynamische werkomgeving. Je hebt naast een artistieke visie op de ontwikkeling van dans ook een goed zakelijk inzicht. Je houdt ervan om te schaken op verschillende borden en kan goed schakelen tussen wat intern speelt en wat daarvoor extern nodig is of andersom. Je hebt hart voor de ontwikkeling van danskunstenaars, de kunstvorm en de sector. 

Als directeur ben je eindverantwoordelijk voor het strategische en artistieke beleid, het financiële beleid en het personeelsbeleid. Je zoekt naar verbinding in de vorm van strategische partnerschappen om de missie en de visie van het huis verder vorm te geven. Dit alles in samenspraak en in samenwerking met het team met wie je tevens verantwoordelijk bent voor de selectie van danskunstenaars, de begeleiding en uitstroom van makers. Je bent woonachtig in (de buurt van) Rotterdam. 

 

Is je interesse gewekt?
Stuur je CV en motivatie in de vorm van een mail/brief/video/podcast gericht aan de voorzitter van het bestuur: Marco Florijn. Mail dat voor 6 juni naar onze productieleider Sanne Jacobs: sanne@dansateliers.nl 

Wil je meer informatie? Laat dat in de mail dan even weten. Sollicitatiegesprekken worden gevoerd in de 2e en 3e week van juni, met als nodig, een laatste ronde in de laatste week van juni.