The Beauty of Falling Apart – Heather Ware & Hilde Elbers

do 21 feb | 19:00

Aanvang: 19.00 uur
Locatie: Pauluskerk

Wanneer slaat de natuur om van bevrijdend naar bedreigend? The Beauty of Falling Apart van Hilde Elbers en Heather Ware raakt thematisch rechtstreeks aan de dagelijkse realiteit van de bezoekers van de Pauluskerk.

Heather Ware en Hilde Elbers delen een diepgewortelde passie voor de natuur. Ze zijn geïntrigeerd door het moment waarop onze onbeduidendheid op de proef wordt gesteld door de natuur en de drang om te overleven het overneemt. Geïnspireerd op dat thema maakten ze allebei een solo voor elkaar. Het resultaat zijn twee radicaal verschillende stukken.

Over de locatie: De Pauluskerk in Rotterdam is een plek voor de opvang van dak- en thuislozen. Dagelijks opent het centrum zijn deuren voor iedereen die dit nodig heeft. Tijdens Moving Futures ontmoeten het publiek van het festival en de bezoekers van de Pauluskerk elkaar.

Ook te zien The Beauty of Falling Apart is onderdeel van het Moving Futures Festival. Vervolg je avond in Theater Rotterdam Schouwburg, waar je om 21.00 uur in de Krijn Boon Studio het dubbelprogramma met Fading Fire van choreograaf Lois Alexander en Hope & Heavy Metal van choreograaf Sigrid Stigsdatter kunt bekijken. Koop je tickets hier.

Koop kaarten