Geannuleerd: EDN Atelier

vr 20 mrt t/m za 21 mrt

In lijn met de maatregelen die de Rijksoverheid heeft aangekondigd, hebben wij besloten om het EDN-atelier af te lasten vanwege het Coronavirus. Wanneer je al een ticket hebt gekocht, ontvang je spoedig bericht van ons per email over de terugbetaling van het ticketgeld. 

 

Hoe positioneren dramaturgen zich in relatie tot de vele verschillende makers en de grote variëteit aan maakprocessen en leefwerelden waartoe zij zich moeten verhouden?

In dit atelier kijken we naar dans dramaturgie als social practice. Een praktijk waarin (het aangaan en ontwikkelen van) interpersoonlijk contact cruciaal is. ‘Learning to learn’ als sociale vaardigheid en daarmee het belang van het aannemen van een lerende houding ten opzichte van andersmans werk en visie staat centraal. Deze basishouding wordt in dit atelier onderstreept en onderzocht, omdat deze essentieel is in een tijd waarin opvattingen over wat dans is, wat kennis is of wat kwaliteit, relevantie of urgentie heeft eindelijk even divers worden als onze realiteit altijd al geweest is.

Lees meer over het atelier

Wanneer?
Vrijdag 20 maart               13:00-18:00h
Zaterdag 21 maart             10:00-18:00h
Prijs: 45 euro voor twee dagen.
Locatie: Dansateliers, Rotterdam
Voor wie? Het atelier vertrekt vanuit de gedachte dat iedere dansprofessional reflecteert, niet enkel de dramaturg. Ben je danser, maker, producent, journalist, directeur of programmeur, of vervul je een andere rol in het veld, maar heb je interesse?  Meld je dan vooral aan. We hopen op een mix van professionals uit de dans, academisch opgeleid of autodidact, beginnend, projectmatig of structureel gefinancierd. Het atelier vindt plaats in het Engels.