Moving Futures Festival 2019

Aanschouw het werk van de nieuwste generatie choreografen tijdens Moving Futures Festival in Rotterdam! Van 20 t/m 22 februari staat dit festival voor hedendaagse dans voor de vijfde keer in Theater Rotterdam – locatie Schouwburg en de Pauluskerk met maar liefst drie premières. Daarnaast kun je deelnemen aan workshops, aftertalks en een rondleiding achter de schermen. 

Premièreprogramma | 20 februari

Het Moving Futures Festival in Rotterdam opent met maar liefst drie premières. Ingrid Berger Myhre en Lasse Passage presenteren hun werk Panflutes & Paperwork. Ibon Salvador Bikandi en Joseph Simon tonen in een dubbelprogramma hun voorstellingen BLUR #1 (Ibon Salvador Bikandi) en Chameleon (Joseph Simon).

Female solo’s | 21 februari

De tweede dag van Moving Futures Festival in Rotterdam staat in het teken van solo’s gemaakt door vrouwelijke choreografen. Heather Ware en Hilde Elbers presenteren The Beauty of Falling Apart in de Pauluskerk. Vervolgens kun je door naar de Theater Rotterdam Schouwburg, waar je in een dubbelprogramma Fading Fire van Lois Alexander en Hope & Heavy Metal van Sigrid Stigsdatter Mathiassen ziet.

Experimenteel en visueel | 22 februari

Voor Die Verwandlung won Sophie Mayeux in 2016 de Choreography Award op het ITs Festival. Samen met Emotional Porn van Keren Rosenberg en Tony Markus Sacharias is de voorstelling nu in een bewerkte versie te zien in een sterk visueel en beeldend dubbelprogramma.

Passe-partout

Wil je meer voorstellingen bekijken? Koop dan voor 30 euro het Moving Futures-passepartout! Daarmee kan je alle MFF-voorstellingen bekijken die van 20 t/m 22 februari in TR Schouwburg te zien zijn. Koop je passe-partout hier.

Websites en ticketinfo:                                                                                                  

www.theaterrotterdam.nl

Moving Futures Festival 2019 in de pers

Moving Futures Festival 2019 meemaken?

Er zijn op dit moment geen voorstellingen gepland

Partners