Moving Futures Festival 2023

Van vrijdag 17 maart t/m zondag 21 mei 2023 is het Moving Futures Festival te zien. 

Moving Futures is hét festival waar je dans van de nieuwste generatie makers in al zijn verschijningsvormen beleeft. Het festival biedt je jaarlijks vernieuwende dans in een royaal uiteenlopend programma met voorstellingen, installaties, workshops en (after)talks in acht Nederlandse steden. Laat je verrassen door de betrokken, brutale en barrière-doorbrekende dansmakers en performers van nu.

Moving Futures wordt gedragen door een gedeelde visie op hoe talentontwikkeling vorm te geven voor een nieuwe generatie dansmakers. Het netwerk en festival fungeren als ontmoetingsplek voor makers, publiek, programmeurs en producenten en biedt naast de programmering, een rijk en kaderend randprogramma, dat het publiek uitnodigt de choreografen op verschillende manieren te ontmoeten.

Door gerichte samenwerking tussen de partners en met de lokale theaters en verschillende partners, streven de huizen naar zichtbaarheid en het bouwen aan naamsbekendheid voor een nieuwe generatie choreografen.

Op 28 en 29 april staat het festival Rotterdam in Theater Rotterdam. 
Kijk hier voor het volledige programma in alle steden en klik hier voor tickets in Rotterdam. 

Dansateliers – mede initiatiefnemer van Moving Futures – zal deelnemen met werken van Ashley & Domenik met de nomadische interventie I have lived everywhere but here en Argil & Hassani met Exceeding Digital Infoxication.

foto: Mark Engelsen / MFF

Moving Futures Festival 2023 meemaken?

Er zijn op dit moment geen voorstellingen gepland