Verandering van team

Vanaf 13 december vertrekt Lody bij Dansateliers. Na bijna zes jaar verantwoordelijk te zijn voor de pr en communicatie van het huis geeft ze ruimte aan nieuwe avonturen. Op zondag 9 december vierden we haar afscheid als onderdeel van One Night’s Dance.

“Het was een feest om al deze jaren onderdeel uit te maken van het fantastische, kleine team van Dansateliers. De organisatie heeft een belangrijke rol gespeeld in mijn professionele ontwikkeling en stond aan de basis van mijn passie voor hedendaagse dans. De afgelopen jaren maakte ik deel uit van diverse inspirerende projecten in Rotterdam en ver daarbuiten. Zo werkte ik naast verschillende onderzoekstrajecten en voorstellingen aan o.a. Dancing Museums, Communicating Dance, Moving Futures en de wekelijkse Movement Classes. Een ervaring om nooit de vergeten!” Lody Meijer

Per november kregen we versterking van Carolien Verduijn. Zij neemt het stokje van Lody over en is per 13 december ons nieuwe aanspreekpunt voor de pr en communicatie. Carolien studeerde Algemene Cultuurwetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen en Contemporary Theatre, Dance & Dramaturgy aan de Universiteit Utrecht. Naast haar werk bij Dansateliers is ze ook werkzaam als freelance journalist. Meer te weten komen over Carolien? Lees hier haar profiel op onze team-pagina.