MUNZ FLOOR classes

Van 21-25 februari 2022 zijn er MUNZ FLOOR classes in de studios van Dansateliers; een bijzondere training waar iedereen aan mee kan doen:

MUNZ FLOOR is een wervelkolom-training die enorme directe effecten heeft: meer vrijheid in de gewrichten, soepele spieren, de bewegingen zijn ontstekingsremmend en ze doen wonderen tegen stress. Deze bekroonde neuromusculaire techniek is ontwikkeld door Alex Munz, voormalig Principal balletdanser, in samenwerking met wetenschappers.

Je hebt geen handleiding of trainingsapparatuur nodig, het menselijk lichaam is op zichzelf al de meest geavanceerde technologie. Het MUNZ FLOOR-concept is doordacht eenvoudig: liggend op de grond voer je bewegingen uit die je van binnenuit masseren en de buitengewone kracht van de fascia vrijgeven. Binnen deze fascia-massage hebben de bindweefsels de kracht om zelf collageen, elastine en proteoglycanen te produceren, een complex eiwit met een hoog waterretentie vermogen. Eén enkele les volstaat al om deze verbazingwekkende intramusculaire hydratatie te kunnen ervaren.

De lessen worden gegeven door Georgia Boddez. Zij is oorspronkelijk afkomstig uit Vancouver, Canada en een freelance danskunstenaar en performer. Op 18-jarige leeftijd verhuisde ze naar Amsterdam om verdere dansmogelijkheden in heel Europa na te streven. Haar leven lang gepassioneerd zijn over het verkennen en belichamen van beweging leidde ertoe dat zij een gecertificeerd MUNZ FLOOR coach werd.

“Deze bijzondere methode heeft het vermogen om je de diepte in te laten gaan terwijl je volledig vrij en zelfstandig bent. Ik houd van de onmiddellijke effecten van verhoogde spierspanning en flexibiliteit, ze maken me meer afgestemd op mijn lichaam en geest als geheel. 

> De MUNZ FLOOR classes vinden plaats van 21-25 februari van 9:00 – 10:15u | Prijs: €10,-
> Maandagavond 21 februari is Georgia daarnaast ook de host van de Movement Class: v
an 20.00 – 21.30u | Prijs: €5,-

Koop ticket