Kristin de Groot op sabbatical

Onze enorm gewaardeerde directeur Kristin de Groot gaat vanaf 10 mei op een sabbatical van vier maanden. Na een hectisch jaar met een pandemie en het uitvallen van haar zakelijke steun en toeverlaat Johan Cuperus, neemt zij de tijd voor een periode van rust en reflectie.

Kristin: “Vanuit het bestuur, team en danskunstenaars krijg ik de volle support om even de tijd te nemen. Het voelt als een groot kado om er even uit te kunnen stappen en te kunnen reflecteren op hoe ik persoonlijk, en wij als team en organisatie de toekomst in willen of moeten bewegen. Om in de tijd te blijven of er zelfs op vooruit te lopen. Ik vertrouw erop dat de fijne en vakkundige mensen op kantoor – Annejon, Aqueene, Carolien, Karina, Merel en Ruben – in de tijd dat ik afwezig ben alles in goede banen zullen leiden.”

In aanloop naar de afwezigheid van Kristin hebben we als team de afgelopen tijd inhoud gegeven aan wat het betekent om zelfsturend en in gedeelde verantwoordelijkheid te werken. Die zoektocht is niet ineens klaar, maar inmiddels functioneren we als een mooi en complementair geheel van professionals in een werkomgeving waar zorg en aandacht voor de mens, de inhoud en het proces voorop staat. In afwezigheid van Kristin zetten we dat proces voort.

Vanaf 1 september verwelkomen wij Kristin weer terug op kantoor. In de tussentijd neemt Merel Heering een aantal taken over op artistiek vlak en Ruben Cieremans op zakelijk vlak. 

Wij wensen Kristin een hele fijne welverdiende periode van rust. 

Lieve groet van het hele team van Dansateliers.