FRESHLY MADE

Gloednieuw en vers uit onze studio’s: drie solo’s van danskunstenaars Courtney May Robertson, Dane Badal en Ian Yves Ancheta. 

Dans gecombineerd met videokunst, de droge humor van een introvert en een zoektocht naar jezelf in een wereld van chaos: Courtney, Ian en Dane werkten tijdens de gedeeltelijke lockdown gewoon door en ontwikkelden elk een totaal eigen solo. 

De solo’s gaan in het voorjaar van 2021 in première. Tijdens FRESHLY MADE tonen de danskunstenaars een sneak peek. 

Zet jezelf AAN en ga je huis UIT! Het Dansateliers team verwelkomt je met open armen en een veilig coronaprotocol in onze Theaterstudio. 

Wat ga je zien?

the pleasure of stepping off a horse when it’s moving at full speed
Courtney May Robertson
Welkom bij deze viering van het ongefilterde zelf, waarin Courtney May Robertson op zoek gaat naar radicale acceptatie. Lees meer 

Titta på mina tuttar (kijk naar mijn tietjes)
Ian Yves Ancheta
Een voorstelling over de worstelingen en ontberingen van een introvert. Wanneer er ongemakkelijke stiltes vallen – wat zeker zal gebeuren – RAAK NIET IN PANIEK! Dat is gewoon het geluid van een introvert die probeert om een goede eerste indruk te maken. Lees meer

The Deep State
Dane Badal
Hoe blijf je trouw aan jezelf in tijden van chaos? Op zoek naar antwoorden gaat Dane bij zichzelf te rade.  

Praktische informatie

Wanneer?
Zaterdag 28 november 20:00 uur
Zondag 29 november 17:00 uur

Waar?
Theaterstudio, Dansateliers, ‘s-Gravendijkwal 58-A, Rotterdam

Tickets
Je kunt kiezen uit een soloticket of een duoticket.
Een soloticket is geldig voor één persoon en kost 10 euro.
Een duoticket is geldig voor twee personen van hetzelfde huishouden en betekent dat je bij elkaar zit. Dit ticket kost 20 euro.

Koop tickets 

COVID-19 maatregelen:
Dansateliers neemt maatregelen voor een veilig theaterbezoek. Bij de entree vragen wij je om je handen te desinfecteren. De voorstelling vindt plaats in de Theaterstudio, waar je op veilige afstand van andere bezoekers kunt plaatsnemen. Door een beperkt aantal bezoekers is er genoeg ruimte voor iedereen. Op last van de overheid blijft de bar jammer genoeg  gesloten. Met jouw medewerking en oplettendheid zorgen we samen voor een veilige omgeving. 

Foto Ian Yves Ancheta: Iris Boer