Count down! Crowdfunding One Night’s Dance loopt ten einde!

Laat onze dansers en choreografen niet in hun hemd staan! De crowdfundingcampagne op Voordekunst loopt nog deze week.  De campagne is bedoeld om onze One Night’s Dance choreografen een budget te geven om bijvoorbeeld een componist te kunnen betalen of props, decor of kostuums kunnen financieren. Help jij hen om een bijzondere soundtrack, die knalblauwe lamp of een extra danser op het toneel mogelijk te maken? Steun een nieuwe generatie dansmakers in hun ontwikkeling!

Doneer nu!

One Night’s Dance
One Night’s Dance is hét jaarlijkse talentontwikkelingstraject van Dansateliers voor beginnende choreografen. Dit jaar gaan Dane Badal, Suka Horn, Ian Yves Ancheta, Wennah Wilkers en het duo Danielle Huyghe & Alexandra Verschuuren de uitdaging aan om in korte tijd een choreografie te maken. Dansateliers faciliteert ze hierbij met workshops, artistieke coaching, gedeelde feedbacksessies, studioruimte, praktische ondersteuning én de kans om hun werk maar liefst acht keer te laten zien in november en december 2019 in de theaterstudio van Dansateliers.

Help deze jonge talenten met de start-up van hun carrière!
Oftewel, een geweldige kans voor jong talent.Maar…wij zijn een kleine organisatie met beperkte financiële middelen. Help ons daarom een handje en doe een bijdrage om de makers van een budget te voorzien voor bijvoorbeeld kostuums, decor of een componist. Kleed jij de dansers aan? Licht je hen uit? Oftewel, laat jij het talent van morgen stralen in passende outfits en een decor dat recht doet aan hun werk?

Wij zijn enorm dankbaar voor elke bijdrage die we krijgen! Voor wat hoort wat en natuurlijk krijg je daarom ook iets van ons. Bekijk de tegenprestaties op onze Voordekunstpagina!

Doneer nu!