Geannuleerd: Movement Class XL met Marta & Kim

zo 1 nov | 13:00

Elke eerste zondag van de maand kun je deelnemen aan een extra uitgebreide editie van de Movement Class. Deze les vormt een verdiepende kennismaking met de werkwijze en het bewegingsmateriaal van een choreograaf van Dansateliers. Aan de hand van een aantal fysieke opdrachten neemt een choreograaf je mee in een zoektocht naar je eigen vormen voor beweging. Deze les is open voor iedereen geïnteresseerd in beweging, lichaamsbewustzijn, choreografie en dans. Geen ervaring vereist.

Marta en Kim ontmoetten elkaar in 2015. Hun verschillende achtergrond – één een hedendaagse danser, één een circus-artiest – vormde de aanleiding voor een bloeiende samenwerking. Sinds hun ontmoeting ontwikkelen ze hun eigen bewegingstaal door te duiken in de verschillende mogelijkheden en kwaliteiten die hun samenspel teweegbrengt. Ze creëren werk dat verder gaat dan de kaders van hun disciplines waarbij de onderlinge communicatie het vertrekpunt vormt. In oktober 2020 gaan ze in première met de voorstelling FASE.

Iedere eerste zondag van de maand.
Tijd: 13.00-16.00
Locatie: Dansateliers
Prijs: 15 euro

Koop Tickets

Corona-maatregelen
Vanwege het coronavirus zullen een aantal zaken iets anders gaan dan je gewend bent.

– Je kunt een plekje reserveren voor een les door online via onze website dansateliers.nl een kaartje te kopen. Is de les uitverkocht? Dan kun je helaas niet meedoen, omdat we gebonden zijn aan een maximum aantal deelnemers per les. Er is geen deurverkoop.
– We blijven samen dansen, maar deze keer doen we dat dus met minder deelnemers dan normaal en op anderhalve meter afstand.
– De kleedruimte is afgesloten, omdat daar niet voldoende afstand kan worden gehouden. Kleed je dus thuis alvast om.
– Neem je eigen waterfles mee.
– Om te zorgen voor genoeg ruimte, kun je je spullen achterlaten in de publieksfoyer. Tijdens de les gaat de foyer op slot, dus je hoeft je geen zorgen te maken over je waardevolle spullen.
– Wanneer je een ticket koopt, verklaar je geen Covid-gerelateerde klachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging) te hebben of in aanraking te zijn geweest met iemand die het coronavirus heeft. Krijg je vlak voor de les toch klachten? Kom dan niet naar de les en laat dit weten door een email te sturen naar info@dansateliers.nl. Je krijgt je geld dan terug.

Strippenkaarten
Heb je een strippenkaart? Mail uiterlijk op donderdagochtend of je komt, dan reserveren we een plek en stempelen op maandag je kaart. Ook hier geldt: vol=vol.