Movement Class maandag 8 januari 2024

ma 8 jan | 20:00

Maak kennis met het choreografietalent van Dansateliers tijdens de movement class. Aan de hand van fysieke opdrachten onderzoek je gezamenlijk je eigen lichaam en bewegingsmogelijkheden. De Movement Class is open voor iedereen geïnteresseerd in beweging, lichaamsbewustzijn, choreografie en dans.

Om 2024 goed te starten hebben wij één van onze associates uitgenodigd voor de eerste Movement Class: Connor Schumacher!
Connor is onder andere bekend met zijn voorstelling en afgelopen tour Funny Soft Happy & The Opposite en voorgaande therapie sessies gebaseerd op raving.

Connor Schumacher is geïnteresseerd in wat dans ooit was, wat dans is en wat dans zou kunnen zijn. Daarbinnen ziet hij ruimte voor een revolutionair idee. Dus laten we vooral bewegen.
Connor Schumacher is danskunstenaar en artistiek leider van Stichting ARK, waarmee hij raves, movement classes en voorstellingen produceert, met als doel om mensen in beweging te zetten. Het is zijn diepe overtuiging dat onze maatschappij beter af zou zijn wanneer we elke dag zouden dansen. Connor is tevens een van de associate artists van Dansateliers.

“Wanneer wij fysiek oefenen, kan dat mentaal onze vaardigheden worden – dus laten we in beweging komen!”

geen ervaring vereist

Elke maandag
20:00-21:30 (deuren open va. 19.30)
Losse les: € 5,= / Koop je ticket online, geen deurverkoop

KOOP TICKET