Movement Class: De Online Editie

ma 8 jun | 20:30

Doe mee met de online movement class van Joseph Simon! 60 minuten lang bewegen we alleen, maar toch ook samen, vanuit je eigen huis. We streamen de movement class live via Zoom.

Als ‘third-culture kid’ heeft Joseph kennis en ervaring over het navigeren tussen de verschillende culturen van hedendaagse dans, breaking, hiphop en house. Vanuit die ervaring neemt hij je mee op een reis langs de talloze benaderingen van dansimprovisatie. Binnen de chaos van improvisatie ga je werken aan een rode draad in je eigen bewegingen, waardoor er samenhang en (dis)continuïteit ontstaat in de keuzes die je maakt. Vanuit zintuiglijke, gevoelsmatige bewegingen neemt hij je mee richting het gebruik van beperkingen, ritme en concepten.

Voor wie? Iedereen die vanuit huis wil dansen en bewegen. Geen ervaring vereist!
Waar? Je eigen huis
Wanneer? 20:30-21:30 uur. De Zoom-meeting is open vanaf 20:15 uur.
Prijs: We bieden deze les gratis aan, maar om ons en onze makers te steunen in deze gekke tijd kun je ook een donatie doen. Een indicatie: een reguliere movement class kost 5 euro. Je kunt het bedrag uiteraard aanpassen aan wat jij kunt missen. Je kunt een bedrag overmaken via een Tikkie of direct naar ING NL49 INGB 0000199637 ten name van Stichting Dansateliers. Alvast veel dank!
Hoe kan ik meedoen?  Stuur een email naar movementclass@dansateliers.nl om je op te geven voor de les. Je krijgt dan een Zoom-link en wachtwoord toegestuurd waarmee je kunt deelnemen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wie het eerst komt, het eerst maalt.
Tips: 

  • Zorg dat je genoeg bewegingsruimte hebt
  • Zet wat water klaar, om tussendoor te drinken
  • Draag comfortabele kleding waarin je vrij kunt bewegen
  • Zet je microfoon uit

Let op: Door deel te nemen aan de les, verklaar je dat Dansateliers en Joseph Simon niet verantwoordelijk zijn voor opgelopen blessures of schade veroorzaakt door de deelnemer tijdens de les.

doneer