Audio movement class

ma 17 aug t/m zo 6 sep

‘There is no right or wrong, no success or failure. We’re just here to practice.’ – Loïc Perela

In deze audio movement class nodigt choreograaf Loïc Perela je uit om tijd met je lichaam door te brengen middels beweging. De les is toegankelijk voor iedereen, ervaring in dans of beweging is niet nodig.

Loïc neemt je mee op een reis door je lichaam. De reis van ieder mens begint bij de ademhaling. Onder begeleiding van Loïc ontstaat vanuit die basis beweging in je lichaam. Stapje voor stapje zal je lichaam meer en vrijer gaan bewegen, terwijl je je aandacht op het heden richt. Tijdens de gehele les geeft Loïc aanwijzingen.

Je kunt deze audioles doen in elke ruimte. Het is fijn om dit in een stille omgeving te doen, zodat je al je aandacht kunt richten op je eigen lichaam.

Hanging out with your body is onderdeel van de manier waarop Loïc het lichaam en de manier waarop hij in creatieprocessen met zijn performers werkt benadert. De methode is ook heel geschikt om los van een creatief proces te gebruiken door iedereen die via beweging een connectie wil maken met haar/zijn lichaam. Iedereen kan deze methode gebruiken, ongeacht leeftijd of ervaring.

Duur: 1 uur
Format: Dit is een podcast. Je kunt deze les zelf doen wanneer het jou uitkomt.

Hoe kan ik deze les ontvangen? Stuur een mailtje naar movementclass@dansateliers.nl. Je ontvangt dan een link naar de les per email.

Prijs: We bieden deze les gratis aan, maar om ons en onze makers te steunen in deze gekke tijd kun je ook een donatie doen. Een indicatie: een reguliere movement class kost 5 euro. Je kunt het bedrag uiteraard aanpassen aan wat jij kunt missen. Je kunt een bedrag overmaken via een Tikkie of direct  naar ING NL49 INGB 0000199637 ten name van Stichting Dansateliers. Alvast veel dank!

Doneer