Try-out “Dance In Four Colours”: ensemble o.l.v. Sun-Mi Hong

zo 4 jul | 20:00

“Dance In Four Colours” is een eigentijds ensemble onder leiding van Sun-Mi Hong dat drums, elektronics, strijkers en dans combineert. Een geïmproviseerd samenspel van Hong (North Sea Round Town, Artist in Focus 2021) en toetsenist Philipp Rüttgers, vormt de basis van “Dance in Four Colours”. Deze fundering van slagwerk en keys wordt aangevuld met strijkers, blazers, synths en bas. 

Hong’s droom om moderne jazz te combineren met (deels geïmproviseerde) dans komt uit in dit project, waarbij een samenwerking met danser en choreograaf Joseph Simon en Dansateliers centraal staat. De Four Colours worden gerepresenteerd door vier professionele dansers, met elk een eigen taal, stijl en filosofie. Verwacht hedendaagse dansimprovisatie, breaking, hip-hop en house. Geïnspireerd door de variërende disciplines en energie van de dansers, hebben Hong en Rüttgers matchende stukken gecomponeerd.

“Dance In Four Colours” is een initiatief van Sun-Mi Hong in co-productie met North Sea Round Town, de Doelen en Dansateliers. 

Start:  20:00 uur
Aanvang: 19:30 uur 
Let op: Er is plek voor maar 15 gelukkigen!

Foto’s: Maarten Laupman
Koop kaarten