Rave Studio Session with ARK/Connor Schumacher

wo 16 jun | 20:00

Rave online met Connor Schumacher! Open voor iedereen, geen ervaring vereist. ARK/Connor Schumacher is terug online met 15 rave sessies als onderdeel van het Europese onderzoeksproject Empowering Dance.

We hold space for
The soft body
The curved body
The strong body
The social body
The unseen body
The body that does not stand still
We make way for
The body that neeeeds to move!

We gebruiken anatomie om kennis te reframen. Het is niet langer een vraag: de maatschappij zou beter af zijn als we elke dag dansten. 

Door mee te doen aan deze sessie, neem je deel aan een onderzoeksproject
Deze rave sessie maakt deel uit van het Europese onderzoeksproject Empowering Dance. We verzamelen dertig minuten voor we beginnen met dansen, waarin je welkom wordt geheten en je meer informatie krijgt over de kaders van deze danservaring. Na afloop van het dansen praten we nog een half uur na en wisselen we onze gedachtes en ervaringen uit. Ook volgt dan een korte vragenlijst.

Met deze vragenlijst wil Connor Schumacher concensus bereiken over hoe en met welke vaardigheden mensen zich betrokken voelen bij de sessies. Ook onderzoekt hij hoe de vaardigheden samen complexere metaforen kunnen vormen die iets zeggen over ons menselijk gedrag. De vragenlijst is anoniem en het resultaat wordt gedeeld als vorm van reflectie en als startpunt van uitwisseling over deze ervaring.

Wanneer? 20:00-22:00h. Vanaf april t/m half juni elke woensdag- en vrijdagavond.
Waar? Zoom go boom.
Voor wie? Open to any body – no previous experience required.
Tickets: 5 euro per sessie

Foto: Anna van Kooij
Koop kaarten