Our Arms Grew Together

vr 24 mrt | 19:00

Our Arms Grew Together is een autobiografisch zelfportret van de liefdesrelatie van makersduo Marta & Kim. In een individualistische maatschappij hebben zij bewust gekozen voor onderlinge afhankelijkheid.

Marta & Kim schetsen een fysieke metafoor van hun relatie. Een intiem en eerlijk, bijna documentair beeld van dat wat normaal gesproken achter gesloten deuren blijft: de sensualiteit en kwetsbaarheid van met zijn tweeën één lichaam vormen. Maar ook de beklemming daarvan: het letterlijk niet kunnen weglopen van elkaar, het loslaten van controle en persoonlijk belang.

Wanneer ‘trusting you with my life’ niet alleen een metafoor is, maar een fysieke realiteit en noodzaak, dan zien en voelen we wat er op het spel staat. Durven we onszelf nog te verliezen in een gezamenlijke identiteit en ons over te geven aan de ander?

Foto: Paul Sixta

Concept, choreografie & performance: Kim-Jomi Fischer, Marta Alstadsæter Muziek: Rutger Zuydervelt (Machinefabriek) Dramaturgie: Tim Behren, Merel Heering Lichtontwerp & techniek: Loes Schakenbos Creative producer: Annejon Okhuijsen Publiciteitsbeeld: Paul Sixta  Co-productie: Dansateliers, Festival Circolo Financieel ondersteund door: Fonds Podiumkunsten, Gemeente Rotterdam.

Koop kaarten