One Night’s Dance 2021

do 10 jun | 20:30

Ontdek het jongste werk van de volgende generatie dansmakers! Tijdens One Night’s Dance zie je zes ongepolijste, korte voorstellingen van kunstenaars geselecteerd door Lloydscompany en Dansateliers. 

Kelly Bigirindavyi, Hassani Le Couvreur, Argil Randon, Luciano Hiwat, Jim Buskens & Just van Bommel en Ashley Ho & Domenik Naue gingen de uitdaging aan om in tien weken een eigen werk te maken.

Zij zijn afkomstig vanuit verschillende hoeken uit de danswereld: sommige studeren aan een (dans)opleiding, anderen reizen de hele wereld over voor battles en shows of houden zich naast dans ook bezig met poëzie en andere kunstvormen. Wat hen bindt is hun liefde voor dans en wil om van elkaar te leren. 

Lloydscompany en Dansateliers nodigden hen uit voor het talentontwikkelingstraject One Night’s Dance, en boden hen artistieke coaching, studioruimte en praktische ondersteuning op zakelijk, publicitair en productioneel gebied. In juni presenteren de makers hun werk in het theater van de HBS aan de ’s-Gravendijkwal in Rotterdam. Mis het niet!

Koop kaarten