Geannuleerd: Moving Futures Dag 2: I Still Remain X

za 21 mrt | 15:00

Dag 2: I Still Remain X – Judith Clijsters & Patrick Housen

Start: 15:00 uur en 17:00 uur | Locatie: Pauluskerk

Met een knipoog naar de wereld van games, gaan componist/muzikant Patrick Housen en danseres/ choreograaf Judith Clijsters de strijd aan met hun demonen. Verwikkeld in hun eigen discipline, universum en patronen, is het de uitdaging elkaar te vinden. Te midden van een wereld waar tegenstellingen steeds groter worden, zoekt I Still Remain X naar tolerantie en verbinding.

Deze voorstelling is een onderdompelende trip in de kracht van het samenzijn. Een ode aan de verbondenheid die middels dans en muziek rechtstreeks het hart aanspreekt. Een visueel en auditief spektakel dat mikt op een feel good gevoel.

Over de locatie: De Pauluskerk in Rotterdam is een veilige plek voor mensen in nood. Dagelijks opent het centrum zijn deuren voor iedereen die dit nodig heeft. Tijdens Moving Futures ontmoeten het publiek van het festival en de bezoekers van de Pauluskerk elkaar.

Ook te zien I Still Remain X is onderdeel van het Moving Futures Festival. Vervolg je bezoek in Theater Rotterdam Schouwburg, waar je om 19.30 uur terecht kunt voor voorstellingen van onder andere Andreas Hannes en Marta & Kim.