Geannuleerd: Moving Futures Dag 2: Neptune / See Me Notice You

za 21 mrt | 20:30

Dag 2: See Me Notice You /As Much As It Is Worth / Neptune

Start: 20:30 | Locatie: Foyer, Krijn Boon Studio

Ontdek een nieuwe generatie choreografen en bezoek See Me Notice You van de Arnhemse Meisjes, Neptune van choreograaf Lois Alexander en As Much As It Is Worth van Marta & Kim tijdens de tweede dag van het Moving Futures Festival. Bezoek ook het nagesprek na afloop!

Om 20:30 uur toont danscollectief de Arnhemse Meisjes  See Me Notice You in de foyer, over het verlangen naar fysiek contact in een samenleving die 24/7 online en bereikbaar is. Via dans en muziek maken de Arnhemse Meisjes en performer en muzikante Rosine Langbroek gedurfd en ongedwongen offline-contact.

We gaan verder in de Krijn Boon Studio met Neptune van Lois Alexander en As Much As It Is Worth van Marta & Kim.

Wat kan water ons leren over verandering, over het loslaten van oude systemen? In de fysieke, visuele dansvoorstelling Neptune toont Alexander hoe water – vloeibaar, gasvormig of juist als ijs, altijd in transitie is.

In As Much As It Is Worth van Marta & Kim zien we twee performers, een danser en een circusartiest, die zich in een ongelijke situatie bevinden. Een gevoelig duet tussen twee ongelijke lichamen over het subtiele en genuanceerde van het moment waarop alles in balans lijkt te zijn.

Dancetalk

Sluit  na afloop aan bij Dancetalk! Een geoefende moderator neemt je bij de hand.  Voor je het weet zit je in een geanimeerd gesprek met de choreograaf en heb je woorden gegeven aan je ervaring.

Dance before you go

Dans vanaf 22:15 uur mee met Connor Schumacher in het Haltheater! Doe mee met de workout waarin we oefenen wat het is om mens te zijn. Movement is progress, wees erbij!

Ook te zien Dit programma is onderdeel van Moving Futures Festival, dat drie dagen lang Rotterdam in beweging zet met hedendaagse dans van jonge choreografen. Bezoek om 19.30 uur vandaag ook Tremble van Andreas Hannes in de Kleine Zaal of één van de andere voorstellingen.