Movement Class: De Online Editie

ma 22 jun | 20:30

Doe mee met de online movement class van Marta & Kim! 60 minuten lang bewegen we alleen, maar toch ook samen, vanuit je eigen huis. We streamen de movement class live via Zoom.

Marta en Kim ontmoetten elkaar in 2015. Hun verschillende achtergrond – één een hedendaagse danser, één een circus-artiest – vormde de aanleiding voor een bloeiende samenwerking. Sinds hun ontmoeting ontwikkelen ze hun eigen bewegingstaal door te duiken in de verschillende mogelijkheden en kwaliteiten die hun samenspel teweegbrengt. Ze creëren werk dat verder gaat dan de kaders van hun disciplines waarbij de onderlinge communicatie het vertrekpunt vormt.

Voor wie? Iedereen die vanuit huis wil dansen en bewegen. Geen ervaring vereist!
Waar? Je eigen huis
Wanneer? 20:30-21:30 uur. De Zoom-meeting is open vanaf 20:15 uur.
Prijs: We bieden deze les gratis aan, maar om ons en onze makers te steunen in deze gekke tijd kun je ook een donatie doen. Een indicatie: een reguliere movement class kost 5 euro. Je kunt het bedrag uiteraard aanpassen aan wat jij kunt missen. Je kunt een bedrag overmaken via een Tikkie of direct naar ING NL49 INGB 0000199637 ten name van Stichting Dansateliers. Alvast veel dank!
Hoe kan ik meedoen?  Stuur een email naar movementclass@dansateliers.nl om je op te geven voor de les. Je krijgt dan een Zoom-link en wachtwoord toegestuurd waarmee je kunt deelnemen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wie het eerst komt, het eerst maalt.
Tips: 

  • Zorg dat je genoeg bewegingsruimte hebt
  • Zet wat water klaar, om tussendoor te drinken
  • Draag comfortabele kleding waarin je vrij kunt bewegen
  • Zet je microfoon uit

Let op: Door deel te nemen aan de les, verklaar je dat Dansateliers en Marta & Kim niet verantwoordelijk zijn voor opgelopen blessures of schade veroorzaakt door de deelnemer tijdens de les.

Doneer