FASE

vr 13 aug t/m za 14 aug

Jouw lichaam is een geweldig ecosysteem, dat leeft in een maatschappij die weer onderdeel is van een groter geheel. 

Van het identificeren van het kleinste deeltje tot het onderzoeken van ons gehele bestaan, mensen proberen altijd om de wereld te begrijpen. Het maakt niet uit door welke lens we kijken: of we nu in- of uitzoomen, het leven verandert waar we bij staan. Het enige wat we moeten doen om daar onderdeel van te worden, is ademen. Al het andere is optioneel.

FASE is een korte interventie in de publieke ruimte, waarin je uitgenodigd wordt om samen een denkbeeldige ruimte te creëren. Drie performers verkennen met hun lichamen mechanismes en systemen, van tastbare structuren tot ecosystemen en samenlevingen. Wat betekent het om ergens onderdeel van te zijn? Hoe leven wij samen? Even zijn we allemaal onderdeel van de voorstelling FASE. Een herinnering die we enkel faciliteren en vasthouden zolang die ertoe doet.

Marta en Kim vormen een Nederlands/Noors duo, dat circus en dans combineert. Ze verdiepen zich in menselijk contact, dat de basis vormt voor hun partnerwerk. Ze spelen met schijnbaar onmogelijke figuren die tot de verbeelding spreken, terwijl ze de fragiliteit van het mens-zijn nooit uit het oog verliezen.

Koop kaarten