ClubINC

za 21 okt | 20:30

Love is a collaborative work of art.
We are here to ask you:
What do you include in your life?

Welkom bij ClubINC!

In ClubINC nemen host Connor Schumacher en acht dansers je mee in een wervelende totaalervaring van verbinding.

Met ieders kennis en ervaring wordt in deze voorstelling een inclusieve wereld gecreëerd waarin jij gezien wordt, jij anderen ziet en waarin iedereen kan meedoen.
Verwacht plezier en kwetsbaarheid in een ontmoeting met een groep mensen die anders zijn dan jij, terwijl jij ook die ander bent. We nodigen je uit om hen te zien, in een verkenning van hoe we samen de dansvloer kunnen vullen met begrip en waardering voor onze verschillen. Een sensationele bijeenkomst, waarbij we nieuwe skills voor het leven beoefenen in dans: van opera tot techno – let’s go!

There was you
There was the other
There was us 

There is the world
And there is every body in it

Love is a collaborative work of art: ClubINC

 

ClubINC is een coproductie van Connor Schumacher/ARK, Theater Babel Rotterdam en Dansateliers en komt voort uit de motivatie om van elkaar te leren. In deze coproductie wordt verkend hoe dans als toegepaste kunstvorm een inclusieve ruimte kan creëren waarin ieder mens weer zijn menselijkheid kan uitoefenen. De voorstelling gaat over de anderen. En over jezelf.
Duur: ongeveer 70 minuten.

ClubINC is een coproductie van: ARK/Connor Schumacher, Theater Babel Rotterdam en Dansateliers

 

Theater Babel Rotterdam:
Theater Babel Rotterdam is het eerste volledig inclusieve professionele theatergezelschap waar structureel gewerkt wordt met spelers met en zonder een beperking. Babel bevordert de artistieke toegankelijkheid van het podium en gelooft dat dat kan leiden tot spannende, uitdagende en grensverleggende producties die taboes doorbreken. Babel toont hoe een écht inclusieve samenleving eruit kan zien.
www.theaterbabelrotterdam.nl 

ARK/Connor Schumacher:
Connor Schumacher heeft een duidelijke visie gevormd op wat hij wil met zijn werk: mensen in beweging brengen. Onder de vlag van zijn eigen stichting ARK, opgericht in 2020, krijgt Connor’s brede praktijk vorm met verschillende voorstellingen waarbij de diepe connectie met het publiek leidend is.

In 2019 won hij de Prijs van de Nederlandse Dansdagen en in 2022 was hij een van de vijf genomineerden voor de Giekses Strijbis Podiumprijs. Het is zijn diepe overtuiging dat onze maatschappij beter af zou zijn wanneer we elke dag zouden dansen.
www.arkconnorschumacher.com 

Koop kaarten