HBS-Fest

De HBS aan de ’s-Gravendijkwal opent haar deuren! Ga mee op ontdekkingstocht door dit monumentale schoolgebouw en  laat je verrassen door dans, spoken word en muziek van Dansateliers, Grounds en het DoelenEnsemble. 

Ontdek een danssolo in de tot theaterstudio omgebouwde oude gymzaal, luister naar een intiem concert in het oude tekenlokaal en zwerf door de lange gangen op zoek naar de muziek van het DoelenEnsemble. Spoken word lokt je via het indrukwekkende trappenhuis naar boven.  Met solo’s van Courtney May Robertson, Dane Badal en Ian Yves Ancheta. Spoken word bijdragen van Lin An Phoa, muziek bij Grounds van onder andere Los Paja Brava en DJ Gea Russell. Het Doelenensemble brengt een hedendaagse muziekstuk van James Tenney.

HBS-FEST is een samenwerking tussen Dansateliers, Grounds en het DoelenEnsemble. Als bewoners van de HBS nodigen zij jou van harte uit om hun huis te bekijken en tonen met HBS-FEST een eerste gezamenlijk programma, wat zal smaken naar meer, want er heeft zich inmiddels een mooie dans en muziek community gevormd in het gebouw!  Samen met elkaar en met jou laten we het bruisen van de activiteiten!

Wanneer: 24 & 25 september en om 1 & 2 oktober om 19:00 en 21:00

Tickets

Locatie: Dansateliers in de HBS aan de s’-Gravendijkwal

HBS-Fest meemaken?

Er zijn op dit moment geen voorstellingen gepland