But More

But More (2018) is een voorstelling van choreograaf Ingrid Berger Myhre die zij ontwikkelde als onderdeel van DANSLOKAAL 6 van Conny Janssen Danst. Ze start in het werk met het idee dat te midden van de veelheid aan opties en mogelijkheden ook altijd iets daadwerkelijk wordt gedaan. In But More duikt choreograaf Ingrid Berger Myhre met de dansers op uiteengezette wijze in een wereld van algemeenheden. Door gebruik te maken van beschrijvingen, codes en beeldspraak uit de taalwetenschap als methodes voor compositie, ontstaat de vraag hoe we dans ‘lezen’, in plaats van dat we simpelweg naar dans kijken.

Ingrid heeft een uitgelezen kijk op het combineren van tekst, dans, beeld en geluid. Door de intelligente manier waarop ze deze elementen samenbrengt maakt ze haar werk toegankelijk voor een breed publiek. Haar werk is uitnodigend, met een prettig, open karakter, is gelaagd en heeft humor. Als maker heeft ze een bijzonder originele manier van denken en is ze in staat op lichte en humoristische wijze zichzelf te relativeren.” Kristin de Groot, directeur Dansateliers.

DANSLOKAAL 6 is een jaarlijks talentontwikkelingsproject van Conny Janssen Danst in samenwerking met Dansateliers en Korzo producties. Tijdens het project krijgen drie choreografen de mogelijkheid om nieuw werk te ontwikkelen voor en met de dansers van het gezelschap. Naast Ingrid Berger Myhre doen mee aan DANSLOKAAL 6: Tu Hoang (Conny Janssen Danst) en Dunja Jocic (Korzo).

 

 

But More in de pers

But More meemaken?

Er zijn op dit moment geen voorstellingen gepland

Partners