Welkom in onze tuin – VERPLAATST

Wat hebben wij ons enorm verheugd op de eerste tuinvoorstelling van Dansateliers! Helaas is één van de dansers geblesseerd geraakt en daardoor niet in staat om aankomend weekend deze fysiek zware voorstelling al te spelen. Gelukkig is dit uitstel en geen afstel. We verplaatsen de voorstellingen naar het weekend van 26 tot 28 juni. De nieuwe voorstellingsdata zijn:

Vrijdag 26 juni                  17:00 uur
Zaterdag 27 juni               17:00 uur
Zondag 28 juni                  17:00 uur

We nodigen jullie van harte uit om te komen kijken bij de work-in-progress-versie van  FASE, een nieuwe locatievoorstelling van Marta & Kim, die ze maken in samenwerking met Vincent Kollar. In onze achtertuin presenteren wij tussen de wilde braamstruiken, de druivenrank, de paarse regen en ja, ook het onkruid, dit werk in wording.

We maken het ons gemakkelijk, hier op aarde. We creëren mechanismen en systemen om nog meer grip te krijgen op ons verblijf hier. We doen ingrepen op onze omgeving, die wij nodig achten. Maar hoever gaan we om een ruimte te beïnvloeden?

Als één voortdurend veranderend organisme stellen de drie performers in FASE deze vragen door samen een menselijk mechanisme te creëren dat beweegt, in en uit elkaar valt, verwart, en misschien wel oncontroleerbaar wordt.

Marta, Kim en Vincent zijn heel benieuwd naar wat jullie hebben gezien of meegemaakt tijdens FASE. Met een drankje erbij gaan ze naderhand graag met je in gesprek.

COVID-19 maatregelen:
Dansateliers neemt maatregelen voor een veilig theaterbezoek. Bij de entree vragen wij je om je handen te desinfecteren. Markeringen op de straat helpen je om anderhalve meter afstand te houden. De voorstelling vindt plaats in de buitenlucht, waar je op veilige afstand van andere bezoekers kunt plaatsnemen. Door een beperkt aantal bezoekers is er genoeg ruimte voor iedereen. Met jouw medewerking en oplettendheid zorgen we samen voor een veilige omgeving.

Wanneer? 19, 20 en 21 juni  verplaatst naar 26, 27 en 28 juni
Start: 17:00 uur
Waar? Dansateliers, ‘s-Gravendijkwal 58B, Rotterdam.
Prijs: 12,50 euro inclusief drankje
Tickets: Vanwege COVID-19 maatregelen verkopen wij enkel tickets online. GEEN DEURVERKOOP. Op dit moment is de voorstelling uitverkocht. Mochten er nog kaarten beschikbaar komen, dan laten we dat via social media zo snel mogelijk weten.

koop kaarten