Steun ons

Beste vrienden, collega’s, dansliefhebbers,

Na een periode van sluiting en (ogenschijnlijke) stilstand, waarin we een reizend festival, premières en werkprocessen hebben moeten annuleren, gaan ook wij weer van start.

De toekomst is echter nog bijzonder ongewis en financieel gezien een uitdaging. De crisis die door het Covid-19 virus is ontstaan, maakt dat wij allemaal op velerlei lagen anders moeten denken en doen.

Dat geldt ook voor ons als talentontwikkelaar en gastvrij danshuis voor ons nieuwsgierige en geliefde publiek. Om met onze makers ook in de toekomst binnen de bestaande beperkingen mooie danskunst te kunnen blijven maken, willen we een spaarpot vullen voor het verwezenlijken van plannen aangepast aan een nieuwe tijd. Help je ons daarbij? Doneer wat je kan via een Tikkie, of maak het over naar ING NL49 INGB 0000199637 ten name van Stichting Dansateliers.

Doneer

Wij en onze danskunstenaars danken jullie bij voorbaat heel hartelijk. Houd ons in het najaar in de gaten, want dan zullen we met jullie delen wat we in gedachten hebben!

Namens het team van Dansateliers,

Kristin de Groot
Directeur