Premières in september!

Dansateliers begint het nieuwe seizoen met maar liefst twee premières. Op donderdag 20 september gaat choreograaf Connor Schumacher in première met de voorstelling Funny Soft Happy & The Opposite. Choreograaf Joseph Simon maakt een voorstelling voor en met de dansers van Conny Janssen Danst voor het project  DANSLOKAAL 7 en gaat op 5 september in première.

Funny Soft Happy & The Opposite

Connor Schumacher presenteert de technojazzmusical experience Funny Soft Happy & The Opposite. Als je het leven serieus neemt, dan is dit de generale repetitie. Zes dansers demonstreren een high-intensity training voor lichaam en geest, waarmee je uithoudingsvermogen voor het leven opbouwt.

Met dank aan Bob Fosse-musicals, neurowetenschap en work-outvideo’s uit de jaren ’80, bieden zes uiteenlopende dansers je een glimp van hoe het leven zou kunnen zijn. Sluit je aan: voel je vrij om je haar los te gooien, een drankje te doen, een gedachte te delen en achteraf te dansen.
Koop tickets

DANSLOKAAL 7

Tijdens DANSLOKAAL 7 beleef je drie nieuwe voorstellingen ontwikkeld door choreografen Joseph Simon, Jason Mabana en Rutkay Özpinar voor en met de dansers van het gezelschap Conny Janssen Danst.

DANSLOKAAL 7 is een jaarlijks talentontwikkelingsproject van Conny Janssen Danst in samenwerking met Dansateliers en Korzo producties. Tijdens het project krijgen drie choreografen de mogelijkheid om nieuw werk te ontwikkelen voor en met de dansers van het gezelschap. Op uitnodiging van Dansateliers maakt choreograaf Joseph Simon een nieuw werk voor DANSLOKAAL 7.

Koop tickets

Beeld Funny Soft Happy & The Opposite: Noortje Stortelder