Movement Class nieuws

Het is tijd voor de zomervakantie! Voordat we ervandoor gaan delen we met veel plezier onze splinternieuwe promo-video, ontwikkeld tijdens de Movement Classes in het afgelopen seizoen. Iedereen bedankt voor het meebewegen, denken, dansen en delen. Onze nieuwe serie dans- en Movement classes start weer op 8 augustus. Tot dan! 

Kom ook naar de Movement Class XL
Psssst…. Het komende seizoen vieren we 25 jaar Dansateliers. Speciaal voor deze gelegenheid organiseren we 10 XL versies van de Movement Classes! De Movement Classes XL starten in september en vinden plaats op iedere eerste zondag van de maand. Meer informatie volgt…

In de Movement Classes maak je kennis met het bewegingsmateriaal en de werkwijze van verschillende choreografen. Aan de hand van een aantal fysieke opdrachten nemen zij je mee in een zoektocht naar je eigen vormen van beweging aan de hand van improvisatie. De lessen zijn open voor iedereen geïnteresseerd in lichaamsbewustzijn en dans.

Wil jij op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Of sluit je aan bij de Movement Class Community FB group.