Ik was hier 010

Houd jij ook zo van kunst en cultuur in Rotterdam? Misschien heb je er dan weleens over nagedacht hoe je dit met anderen kunt delen. Door een Rotterdamse culturele instelling op te nemen in je testament leven jouw idealen voort en blijft jouw liefde voor kunst, cultuur én de stad behouden.

Dansateliers is aangesloten bij Ik was hier. Het unieke initiatief van ruim 50 samenwerkende Rotterdamse culturele instellingen om publiek bewust te maken van de mogelijkheid om middels een nalatenschap kunst en cultuur in Rotterdam te ondersteunen en door te geven aan een volgende generatie. Op www.ikwashier010.nl vind je meer informatie over dit initiatief, nalaten en de aangesloten instellingen.

Dansateliers heeft als missie nieuwe generaties danskunstenaars hun eigen artistieke signatuur te laten ontwikkelen en zichzelf zelfstandig in het dansveld te manifesteren. Nalatenschappen zijn hiervoor van grote waarde. Ze maken het mogelijk om deze nieuwe generatie makers meer continuïteit te bieden. Daarnaast geeft het ruimte voor bijzondere projecten of om nieuw publiek te bereiken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een nalatenschap aan Dansateliers? Neem gerust contact op, we vertellen je er graag meer over.

Contactgegevens:
Kristin de Groot – Directeur
kristin@dansateliers.nl
tel.nr. 010-4369937

Foto: Jaiwey-Nuij