Het einde van de ochtendlessen

Bij velen van jullie is het al bekend: vanaf volgend seizoen organiseert Dansateliers geen professionele ochtendlessen meer. Na meer dan twintig jaar aan dagelijkse lessen, zal op 21 juni 2019 de laatste ochtendles plaatsvinden.

We stoppen niet zomaar met de ochtendlessen. De tijden zijn veranderd en we zien dat het opwarmen van dansers veelal als onderdeel van het werkproces wordt gezien, om de dansers al in de lichamelijkheid van het beoogde werk te brengen. Daarnaast kon Dansateliers de lessen financieel en qua opkomst verantwoorden door de trouwe aanwezigheid van de dansers van Conny Janssen Danst, die ook bij ons in het pand huizen. Na de zomer verhuist Conny Janssen Danst naar een nieuwe locatie, waardoor de dansers geen lessen meer zullen volgen bij Dansateliers. Daarom hebben wij besloten om te stoppen met de organisatie van de ochtendlessen.

De movement classes en de movement classes XL starten gewoon weer vanaf september. Ook blijven we met regelmaat workshops organiseren.

Met het afscheid van de lessen nemen we ook afscheid van lessenprogrammeur Susanne Middelberg. Niet iedereen zal Susanne kennen, omdat ze haar werk vanuit huis deed, maar ze is toch in totaal bijna twintig jaar verbonden geweest aan de organisatie. We danken haar voor alle jaren trouwe dienst en wensen haar veel succes voor de toekomst. Benieuwd naar wat Susanne nog meer doet? Check haar website: www.susannemiddelberg.nl