De Movement Class gaat weer beginnen!

Op zondag 1 september start een nieuw seizoen van de Movement Class! We trappen af met een drie uur durende Movement Class XL met choreograaf Loïc Perela.

Vanaf maandag 2 september starten de wekelijkse reguliere movement classes weer, dit seizoen op maandagavond van 20.00-21.30 uur. Jong, oud, nog nooit een stap in een dansstudio gezet of al wat meer ervaren: iedereen is welkom en ervaring is niet nodig!

Dansateliers organiseert wekelijks movement classes voor iedereen. Elke week laat een andere choreograaf je ervaren wat dans kan zijn. Op zondag 1 september en maandag 2 september neemt choreograaf Loïc Perela je mee in zijn manier van werken.

Loïc is geïnteresseerd in het maken van composities die zintuiglijk en met betrokkenheid worden ervaren. Hij ziet choreografie niet alleen als een middel om lichamen in beweging te zetten, maar ook ruimte, tijd en geluid. Tijdens de movement class focust Loïc op het ontwikkelen van vaardigheden om meer aanwezig en intuïtief te zijn. We zullen onze zintuigen aanzetten en duiken in een reis door het lichaam.

Ervaar wat dans kan zijn en doe mee!

Koop tickets

Bekijk de agenda