Ali Zahidi nieuwe penningmeester bestuur Dansateliers

Ali Zahidi volgt Marc Pil op als penningmeester in het bestuur van Dansateliers. Zahidi is sinds mei 2018 al junior bestuurslid. Hij studeert daarnaast accountancy aan de Nyenrode Business University en werkt bij internationaal accountancykantoor Mazars. Zahidi is het eerste juniorbestuurslid dat toetreedt tot het bestuur. Marc Pil vertrekt omdat zijn termijn is verlopen, maar is de komende tijd beschikbaar als adviseur voor Ali.

Zahidi: ‘Mijn periode als junior bestuurslid was een hele leerzame ervaring. Ik heb de bestuursvergaderingen bijgewoond. Tevens heb ik een jaarrekeningcontrole mee gemaakt waarbij ik Johan, de zakelijk leider van Dansateliers, heb gesteund met de vraagstukken die er speelden. Gelukkig heeft Marc mij tijdens die periode bijgestaan en handige tips mee gegeven. Daarnaast heb ik veel geleerd over hoe alles binnen Dansateliers als organisatie in zijn werk gaat. En natuurlijk heb ik ook mooie voorstellingen mogen bijwonen!

Kristin de Groot, directeur Dansateliers: ‘We zijn superblij met Ali als onze nieuwe penningmeester en heten hem heel hartelijk welkom. Met zijn minutieuze oog voor detail en zijn genereuze houding, zal hij ons enorm kunnen helpen. We zijn stiekem ook trots op het feit dat Ali als eerste vanuit ons talentontwikkelingstraject voor potentiële toekomstige bestuurders doorgroeit naar een functie in ons bestuur.’