Movement Class maandag 6 februari 2023

ma 6 feb | 20:00

Maak kennis met het choreografietalent van Dansateliers tijdens de movement class. Aan de hand van fysieke opdrachten onderzoek je gezamenlijk je eigen lichaam en bewegingsmogelijkheden. De Movement Class is open voor iedereen geïnteresseerd in beweging, lichaamsbewustzijn, choreografie en dans.

Deze week geeft gastdocent Majon van der Schot de Movement Class. Majon is een van de dansers die regelmatig bij en met Connor Schumacher werk maakte, onder meer voor Funny Soft Happy & The Opposite. Zij ziet dans als een oefening om skills te ontwikkelen voor het leven:

“De spirituele en wetenschappelijke kant smelten samen, wanneer de vibraties van de muziek onze cellen doen dansen. Samen of alleen stijgen wij op naar een andere sfeer waar wij de chaos tussen gedachte, gevoel, muziek, het universum en andere lichamen proberen te omarmen. De studio is een speelkamer waar je jou weg vind door je lijf, de ruimte en de ander. Alles is continue in beweging. En iedereen heeft zijn eigen timing, kunnen wij nog 1 zijn?”

geen ervaring vereist

Elke maandag
20:00-21:30 (deuren open va. 19.30)
Losse les: € 5,= / Koop je ticket online, geen deurverkoop

KOOP TICKET