Movement Class maandag 24 juni 2024 | Amparo González Sola

ma 24 jun | 20:00

Maak kennis met het choreografietalent van Dansateliers tijdens de movement class. Aan de hand van fysieke opdrachten onderzoek je gezamenlijk je eigen lichaam en bewegingsmogelijkheden. De Movement Class is open voor iedereen geïnteresseerd in beweging, lichaamsbewustzijn, choreografie en dans.

Deze week is de gastdocent van de Movement Class: Amparo González Sola. Amparo González Sola is een Argentijnse choreograaf en danseres, gevestigd in Nederland. Haar werk varieert van dansvoorstellingen tot participatieve projecten. Ze voltooide de master DAS Choreography (AHK, 2022). Onlangs ging haar werk “The conspiracy of forms” (2023) en “If every rock is a hole” (2022) in première, beide tijdens het Spring Performing Arts Festival.

Haar werk als docent ontwikkelt zich binnen een multidisciplinair perspectief. Ze verweeft haar opleiding als danseres met haar studies filosofie, onderzoek naar fascia (bindweefsel) en hoog sporttraining. In haar lessen stimuleert ze de opkomst van persoonlijke dansen door middel van de waarneming van het eigen lichaam en de ontmoeting met anderen. Ze heeft haar trainings- en beweging onderzoeksmethodologie “Tensegrity Training” genoemd.

geen ervaring vereist

Elke maandag
20:00-21:30 (deuren open va. 19.30)
Losse les: € 5,= / Koop je ticket online, geen deurverkoop

KOOP TICKET