Movement Class maandag 1 juli 2024 | Shaquille George

ma 1 jul | 20:00

Maak kennis met het choreografietalent van Dansateliers tijdens de movement class. Aan de hand van fysieke opdrachten onderzoek je gezamenlijk je eigen lichaam en bewegingsmogelijkheden. De Movement Class is open voor iedereen geïnteresseerd in beweging, lichaamsbewustzijn, choreografie en dans.

Deze week is de gastdocent van de Movement Class: Shaquille George.
Shaquille is geboren en getogen in Curaçao en verhuisde naar Nederland toen hij 18 jaar oud was. Hen begon met het zelf aanleren van urban gebaseerde bewegingen. Daarna behaalde Shaquille hun diploma aan de Fontys Fine Arts School als urban contemporary danser.

Na een samenwerking met verschillende company’s en choreografen, zag Shaquille deze opbouw aan ervaringen als een kans om hun eigen bewegingstaal te creëren. Shaquille richt zich op wat (E)motion ‘Energy in Motion’ wordt genoemd. Hen creëert door gebruik te maken van lagen van emotie en onderwerpen die hen voelt dat besproken of verkend moeten worden. In de hoop dat dit ruimte opent voor een dialoog.

In 2023 was Shaquille een One Night’s Dance deelnemer, en is momenteel als maker in huis bezig voor hun nieuwe voorstelling Phantom Harmony.

geen ervaring vereist

Elke maandag
20:00-21:30 (deuren open va. 19.30)
Losse les: € 5,= / Koop je ticket online, geen deurverkoop

KOOP TICKET