Geannuleerd: Movement Class: Ingrid Berger Myhre

ma 26 okt | 20:00

Maak kennis met het choreografietalent van Dansateliers tijdens de movement class. Aan de hand van fysieke opdrachten onderzoek je gezamenlijk je eigen lichaam en bewegingsmogelijkheden. De Movement Class is open voor iedereen geïnteresseerd in beweging, lichaamsbewustzijn, choreografie en dans. Geen ervaring vereist.

Deze week geeft Ingrid Berger Myhre de movement class. Als maker heeft ze een luchtige benadering van compositie en staat ze bekend om haar subtiele vorm van humor. Onder de vleugels van Dansateliers maakte Ingrid onder andere het duet Panflutes and Paperwork, dat internationaal toert. In oktober gaat haar nieuwe voorstelling Stating The Obvious in première. Tijdens de Movement Class deelt ze haar methodes voor creaties en beweging.

geen ervaring vereist

Elke maandag
20:00-21:30 (deuren open va. 19.30)
Losse les: € 5,= / Koop je ticket online, geen deurverkoop

Koop ticket

Corona-maatregelen
Vanwege het coronavirus zullen een aantal zaken iets anders gaan dan je gewend bent.

– Je kunt een plekje reserveren voor een les door online via onze website dansateliers.nl een kaartje te kopen. Is de les uitverkocht? Dan kun je helaas niet meedoen, omdat we gebonden zijn aan een maximum aantal deelnemers per les. Er is geen deurverkoop.
– We blijven samen dansen, maar deze keer doen we dat dus met minder deelnemers dan normaal en op anderhalve meter afstand.
– De kleedruimte is afgesloten, omdat daar niet voldoende afstand kan worden gehouden. Kleed je dus thuis alvast om.
– Neem je eigen waterfles mee.
– Om te zorgen voor genoeg ruimte, kun je je spullen achterlaten in de publieksfoyer. Tijdens de les gaat de foyer op slot, dus je hoeft je geen zorgen te maken over je waardevolle spullen.
– Wanneer je een ticket koopt, verklaar je geen Covid-gerelateerde klachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging) te hebben of in aanraking te zijn geweest met iemand die het coronavirus heeft. Krijg je vlak voor de les toch klachten? Kom dan niet naar de les en laat dit weten door een email te sturen naar info@dansateliers.nl. Je krijgt je geld dan terug.

Strippenkaarten
Heb je een strippenkaart? Mail uiterlijk op donderdagochtend of je komt, dan reserveren we een plek en stempelen op maandag je kaart. Ook hier geldt: vol=vol.