Movement Class: de online editie

ma 29 mrt | 20:30

Doe mee met de online movement class! 60 minuten lang bewegen we alleen, maar toch ook samen, vanuit je eigen huis. We streamen de movement class live via Zoom.

De online movement class wordt gegeven door verschillende danskunstenaars die verbonden zijn aan Dansateliers. Allemaal benaderen ze beweging op hun eigen manier, en daarom is het iedere keer weer een verassing wat we gaan doen. Één ding is altijd hetzelfde: samen plezier hebben in bewegen en een les die toegankelijk is voor iedereen. Ervaring absoluut niet vereist!

Deze week geeft Sigrid Stigsdatter Matthiassen de movement class. Als maker gebruikt Sigrid zowel woorden als beweging als hulpmiddel om de grens tussen werkelijkheid en verbeelding te vervagen. Haar werk is een uitdagende combinatie van woestheid en sereniteit. Met haar werk draagt ze bij aan het zachtjes afbreken van het patriarchaat. In 2019 toerde ze met haar voorstelling Hope & Heavy Metal als onderdeel van het Moving Futures Festival. Haar huidige project Cold Hawaii zal tijdens het online Moving Futures Festival in première gaan. Tijdens de Movement Class deelt zij haar ideeën en bewegingsmateriaal.

Voor wie? Iedereen die vanuit huis wil dansen en bewegen. Geen ervaring vereist!
Waar? Je eigen huis
Wanneer? 20:30-21:30 uur. De Zoom-meeting is open vanaf 20:15 uur.
Hoe kan ik meedoen? Koop een ticket (tickets verkrijgbaar tot een half uur voor aanvang). Je krijgt dan uiterlijk een half uur voor de les een email met daarin de Zoomlink en het wachtwoord.

Koop ticket

Tips: 

  • Zorg dat je genoeg bewegingsruimte hebt
  • Zet wat water klaar, om tussendoor te drinken
  • Draag comfortabele kleding waarin je vrij kunt bewegen
  • Zet je microfoon uit

Let op: Door deel te nemen aan de les, verklaar je dat Dansateliers niet verantwoordelijk is voor opgelopen blessures of schade veroorzaakt door de deelnemer tijdens de les.