Movement Class: de online editie

ma 7 dec | 20:30

Doe mee met de online movement class! 60 minuten lang bewegen we alleen, maar toch ook samen, vanuit je eigen huis. We streamen de movement class live via Zoom.

De online movement class wordt gegeven door verschillende danskunstenaars die verbonden zijn aan Dansateliers. Allemaal benaderen ze beweging op hun eigen manier, en daarom is het iedere keer weer een verassing wat we gaan doen. Één ding is altijd hetzelfde: samen plezier hebben in bewegen en een les die toegankelijk is voor iedereen. Ervaring absoluut niet vereist!

Deze week: Ian Yves Ancheta. Ian (Zweden, 1993) is een dansmaker en performer.

‘In deze movement class veranderen objecten uit ons huis in onverwachte danspartners. Ik zal mijn bewegingstaal met jullie delen, die geïnspireerd is op dansstijlen als jazz, hiphop en moderne dans. Het plezier van gek dansen op leuke muziek is essentieel in deze les.’

Voor wie? Iedereen die vanuit huis wil dansen en bewegen. Geen ervaring vereist!
Waar? Je eigen huis
Wanneer? 20:30-21:30 uur. De Zoom-meeting is open vanaf 20:15 uur.
Hoe kan ik meedoen? Koop een ticket. Je krijgt dan uiterlijk een half uur voor de les een email met daarin de Zoomlink en het wachtwoord.

Koop ticket

Tips: 

  • Zorg dat je genoeg bewegingsruimte hebt
  • Zet wat water klaar, om tussendoor te drinken
  • Draag comfortabele kleding waarin je vrij kunt bewegen
  • Zet je microfoon uit

Let op: Door deel te nemen aan de les, verklaar je dat Dansateliers niet verantwoordelijk is voor opgelopen blessures of schade veroorzaakt door de deelnemer tijdens de les.