Workshop The Curious Body

vr 30 nov t/m zo 2 dec

Tijdens de workshop The Curious Body nodigt Pedro Goucha Gomes je uit om in te zoomen op je innerlijke gevoelsleven. Door middel van een serie somatische bewegingsmethoden krijg je de mogelijkheid om waarneming en lichaamsbewustzijn te vergroten. Door aandacht te schenken aan de patronen en gewoontes van het lichaam wordt onderzocht hoe de deelnemers acties en intenties op elkaar kunnen afstemmen en hoe de signalen van binnenuit de interactie met de buitenwereld verrijken.

De dagen worden opgesplitst in een verkenning van dans, somatische beweging en Awareness Through Movement (ATM). ATM ligt aan de basis van de Feldenkrais Methode en bestaat uit geleide bewegingssessies waarin mensen met verschillende achtergronden en condities, naast plezier en rust, nieuwe mogelijkheden onderzoeken van voelen en bewegen.

Pedro Goucha Gomes is één van de docenten van de ochtendlessen voor professionals in Dansateliers. Puttend uit meer dan 35 jaar ervaring als danser en choreograaf en een uitgebreide kennis van de Feldenkrais Methode en Somatic Movement ontwikkelde hij de workshop The Curious Body voor iedereen geïnteresseerd in beweging en lichaamsbewustzijn.

Voor deze workshop is geen ervaring vereist.

Datum: 30 nov – 2 dec ’18
Tijd: 13.00-17.00
Locatie: Dansateliers, Rotterdam
Prijs: 75 euro

Extra info: Ben je in het bezit van een yoga-mat? Neem hem dan mee naar de workshop.

beeld: Courtesy of Austrian Frederick and Lillian Kiesler Private Foundation, Vienna
Koop kaarten