Tweedaagse Peace Through Movement Workshop

za 6 apr t/m zo 7 apr

De Feldenkrais-methode en mindfulness kunnen ons helpen om te observeren en onderscheiden hoe gedachtes, emoties, sensaties en intenties zich manifesteren in onszelf en onze acties. In de Peace Through Movement workshop onderzoekt Pedro het bewustzijn dat voortkomt uit de combinatie van mindfulness en Feldenkrais en je helpt om te bouwen aan de belichaming van een vredige innerlijke ruimte.

De workshop bestaat uit vrije bewegingssessies, geleide sessies en Awareness Through Movement-lessen. Awareness Through Movement-lessen zijn geleide bewegingsoefeningen die mensen plezier en vrede brengen terwijl ze nieuwe mogelijkheden van bewegen en voelen leren. Hiernaast maak je kennis met enkele van de fundamentele houdingen uit mindfullness, die je verkent door beweging en door korte geleide meditaties.

De Peace Through Movement-workshop is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het combineren en ontdekken van nieuwe disciplines van belichaming. Tijdens de workshop creëer je een moment van vertrouwelijkheid, vloeiendheid en geworteldheid met jezelf en je omgeving. De workshop is open voor iedereen, je hoeft geen ervaring met dans of beweging te hebben.

Pedro is een gecertificeerde Feldenkrais® leraar, een  Somatic Movement Practitioner en heeft meer dan 35 jaar ervaring in dans. Momenteel studeert Pedro Mindfulness aan het  Institute for Mindfulness-Based Approaches in Berlijn.

Data:
Zaterdag 6 april, 12:00-16:30 uur
Zondag 7 april, 12:00-16:30 uur

Locatie: Dansateliers, Rotterdam
Tickets: 65 euro

Koop kaarten