Studiopresentatie: Loïc Perela / Igor & Moreno

vr 21 jun t/m zo 23 jun

Maak kennis met het nieuwste werk van choreografen Loïc Perela en Igor & Moreno tijdens de studiopresentatie! Tijdens de studiopresentatie zie je het resultaat van choreografen die enkele weken bij Dansateliers de studio in doken om een werk verder te ontwikkelen. Loïc Perela bevindt zich in de eerste fase van het creatieproces van POLY, terwijl Igor & Moreno juist de laatste puntjes op de i zetten van BEAT.

BEAT – Igor & Moreno

Igor & Moreno presenteren het resultaat van de laatste fase in het creatieproces van BEAT. Wat betekent het om deel uit te maken van een generatie die is opgegroeid met de belofte van eindeloze mogelijkheden? BEAT vertrekt vanuit het gebruiken van persoonlijke beperkingen en incompetenties als creatieve triggers. Van daaruit ontstaat een onderzoek naar hoe je die beperkingen overwint met plezier, onbeschaamdheid  en vindingrijkheid. BEAT is een viering van de vermoeidheid, pijn en onzekerheid die ontstaat door dag na dag, moment na moment, te moeten beslissen wie we zijn.

POLY – Loïc Perela

Loïc en zijn dansers doen tijdens hun residentie bij Dansateliers het eerste onderzoek voor de nieuwe voorstelling POLY. POLY staat voor ontelbare mogelijkheden. Zoals een regenboog het resultaat is van de regen en de zon die bij elkaar komen, zo is POLY het resultaat van lichamen, geluid, licht, ruimte en bezoekers die bijeen worden gebracht.

Met de lichamen als opwekkers van energie, ontvouwt zich een origami van ontmoetingen. Door verandering van het licht wordt de ruimte waarin de lichamen verblijven constant opnieuw ontworpen. Daarbinnen verplaatsen lichamen en geluid zich voortdurend.

Het resultaat van de werkperiodes van Igor & Moreno en Loïc zie je bij de studiopresentatie.

Data:
21 Juni     20:30h
22 Juni    20:30h
23 Juni    17:00h

Locatie: ’s Gravendijkwal 58-B, Dansateliers, Rotterdam

Koop kaarten