Studiopresentatie Andreas Hannes / Sigrid Stigsdatter Mathiassen

vr 26 apr | 20:30

Je bent van harte uitgenodigd voor de studiopresentatie van choreografen Andreas Hannes en Sigrid Stigsdatter Mathiassen.

Andreas Hannes (1987)  won het Moving Forward-traject, een traject dat beginnende choreografen op weg helpt met studiotijd en advies van verschillende danshuizen. In april werkt hij bij Dansateliers en  vervolgt hij zijn onderzoek naar de praktijk van het huppelen, maar dan nu binnen een oneindige ruimte. Hij ziet zijn lichaam als een ruimteschip dat nooit stopt. Gedreven door fantasieën en science-fictionscenario’s, probeert hij een ruimte zichtbaar te maken die altijd in transitie is, vol met beelden en verhalen.

Sigrid Stigsdatter Mathiassen  werkt in deze onderzoeksperiode aan een krachtige ontmoeting tussen muziek, lichaam en tekst. Ze gebruikt het creëren van betekenis als een middel om betekenisvolle ontmoetingen tussen het lichaam, geluid en tekst te bewerkstelligen. Op die manier probeert Sigrid aandacht te geven aan het onherkenbare, zonder dat herkenbaar te maken.

Data:
vrijdag 26 april           20:30h
zaterdag 27 april        20:30h
zondag 28 april          17:00h
Tickets: 9 euro

Koop kaarten