Première – Panflutes & Paperwork – Ingrid Berger Myhre

wo 20 feb | 19:30

Aanvang: 19:30
Locatie: Kleine zaal

De Rotterdamse editie van het Moving Futures Festival opent met de première van Panflutes & Paperwork van choreograaf Ingrid Berger Myhre en componist Lasse Passage. Een humoristisch duet waarin ironie de boventoon voert. Samen gaan Ingrid en Lasse op zoek naar een manier om dans en muziek volledig samen te smelten. Zo spelen ze met de bestaande verwachtingen over muziekontwikkeling voor dans en het dansen op muziek.

“When the form is in place, everything within it can be pure feeling” – A.Schöenberg

De titel belicht het contrast tussen droog en “nat”. Waar Panflutes staat voor het speelse, sensationele en passievolle, staat Paperwork voor het formele en bureaucratische. Myhre en Passage hebben beide een luchtige benadering van compositie en delen een voorkeur voor subtiele humor.

Ook te zienOm 21.00 uur vervolgen we het premièreprogramma in de Krijn Boon Studio, waar Chameleon van Joseph Simon en BLUR #1 van Ibon Salvador in première gaan. Deze voorstellingen ook bezoeken? Kaartjes vind je hier.

Passe-partout Wil je meer voorstellingen bekijken? Koop dan voor 30 euro het Moving Futures-passepartout! Daarmee kan je alle MFF-voorstellingen bekijken die van 20 t/m 22 februari in TR Schouwburg te zien zijn. Koop je passe-partout hier.

Image: Sara Anke
Koop kaarten