Movement Class XL: Loïc Perela

zo 6 jan | 13:00

Op elke eerste zondag van de maand kan je deelnemen aan een extra uitgebreide Movement Class in Dansateliers. De Movement Classes XL worden speciaal vormgegeven voor Dansateliers’ 25-jarige jubileum en worden gegeven door verschillende choreografen verbonden aan het huis. De les is een verdiepende kennismaking met het bewegingsmateriaal en de werkwijze van de makers. Aan de hand van een aantal fysieke opdrachten nemen zij je mee in een zoektocht naar je eigen vormen voor beweging. Deze les is open voor iedereen geïnteresseerd in beweging, lichaamsbewustzijn, choreografie en dans.

Iedere eerste zondag van de maand.
Tijd: 13.00-16.00
Locatie: Dansateliers
Prijs: 15 euro

Op 6 januari geeft Loïc Perela de movement class. Kom in contact met je lichaam, de ruimte om je heen, en elkaar tijdens de Movement Class XL van Loïc Perela! Loïc focust op het ontwikkelen van vaardigheden om meer aanwezig en intuïtief te zijn. Allereerst zullen we daarvoor eerst onze zintuigen aanzetten en duiken we in een reis door ons lichaam.

Samen gaan we aan de slag met vragen als: Wat is het zintuiglijke lichaam? Wat gebeurt er met het zintuiglijke lichaam als het andere lichamen ontmoet? Kan ik samensmelten met mijn omgeving? Deze vragen zullen we verkennen met ons lichaam. We zullen ook momenten hebben om te reflecteren en onze ideeën en gedachtes te delen.

Foto: Martijn Kappers
Koop kaarten