Movement Class XL: Ingrid & Lasse

zo 4 nov | 13:00

Op elke eerste zondag van de maand kan je deelnemen aan een extra uitgebreide Movement Class in Dansateliers. De Movement Classes XL worden speciaal vormgegeven voor Dansateliers’ 25-jarige jubileum en worden gegeven door verschillende choreografen verbonden aan het huis. De les is een verdiepende kennismaking met het bewegingsmateriaal en de werkwijze van de makers. Aan de hand van een aantal fysieke opdrachten nemen zij je mee in een zoektocht naar je eigen vormen voor beweging. Deze les is open voor iedereen geïnteresseerd in beweging, lichaamsbewustzijn, choreografie en dans.

Op 4 November wordt de Movement Class gegeven door Ingrid Berger Myhre en Lasse Passage Nøsted. Taal en semiotiek zijn centrale elementen in het werk van Ingrid. Ze gaat uit van tekst en beweging en hoe beide naast elkaar bestaan. Door subtiele wendingen aan te brengen geeft zij een twist aan bestaande conventies, context  en de verwachtingen die taal en beweging met zich meebrengen.

Lasse studeerde klassieke compositie aan de Griegakademiet (Bergen, NO) en elektro-akoestische muziek aan het Instituut voor Sonologie van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij valt op door zijn innovatieve benadering van compositie en zijn onderzoek naar het performatieve aspect van live muziek.

Iedere eerste zondag van de maand.
Tijd: 13.00-16.00
Locatie: Dansateliers
Prijs: 15 euro

tickets

Koop kaarten